FILTRACIJA VODE

Napredni višestruki sustav filtracije

Filtriranje vode u USSPA bazenima se vrši u nekoliko koraka. Prvi korak je skimmer koji zadržava krupniju prljavštinu prije ulaska u tehnologiju bazena. Drugi korak je mehanički filter od mikrovlakana koji zadržava svu sitniju prljavštinu koja uspije proći kroz skimmer. Treći korak je ozonacija vode, koja na najprirodniji način, ozonom (O3) ubija bakterije i dezinficira vodu. Četvrti korak je tjedna briga o bazenu gdje korisnik u nekoliko trenutaka, nakon jednostavnog testiranja vode, dodaje potrebnu dozu klora radi još bolje dezinfekcije vode. Sustav filtriranja je automatski podešen ovisno o frekvenciji korištenja bazena, a moguće ga je i individualno podesiti preko aplikacije na pametnom telefonu. S obzirom na višestruki sustav filtracije, vodu u bazenu je potrebno mjenjati tek jednom godišnje, u uvjetima osobne upotrebe.

GRIJANJE VODE

Potpuna kontrola nad vašim bazenom

Zagrijavanje vode u bazenu vrši bezkontaktni protočni grijač. Željena temperatura vode lako se podešava na zaslonu bazena, te se grijač automatski pali svaki puta kada temperatura vode padne ispod željenog nivoa. Grijanje je također moguće manualno podesiti preko aplikacije, npr. da grijač radi samo u noćno vrijeme radi još ekonomičnije potrošnje. Još jedan pametan dodatak, sustav protiv smrzavanja, ne dozvoljava da se voda u bazenu zamrzne. Bez obzira na postavke, grijač se automatski pali kada temperatura voda padne ispod 10°C, i tako spriječava moguća pucanja u instalacijama i nepotrebne troškove.

IZOLACIJA BAZENA

Termo pokrov štiti bazen od vanjskih utjecaja

Svaki bazen se isporučuje sa termo pokrovom, koji štiti vodu od vanjskih utjecaja, zadržava temperaturu i spriječava isparavanje vode. Termo pokrov dolazi u nekoliko osnovnih izvedbi: manualni, mehanički ili automatski. Boju termo pokrova odabirete sami. U slučaju ugradnje bazena sa kabinetom, takav kabinet je izrađen od visoko kvalitetnog termo drva, koje svojim karakteristikama pruža dodatnu izolaciju bočnih stranica bazena. Termička obrada drva je potpuno ekološki proces izvlačenja viška vlage i celuloze iz drva. Takvo drvo s vremenom ne gubi svoje karakteristike, ne izvija se, ne upija vlagu i ne privlači insekte.

UPRAVLJANJE PREKO APLIKACIJE

Jednostavno upravljanje bazenom bez obzira gdje se nalazite

Mobilna aplikacija osmišljena isključivo za naše USSPA bazene. Preko aplikacije je moguće jednostavno upravljati svim postavkama vašeg bazena, bez obzira gdje se nalazite, u bilo koje vrijeme. Jedini uvjet je da osigurate pristup internetu na mjestu ugradnje bazena. Najčešće korištena opcija aplikacije je podešavanje temperature u vrijeme kada se bazen ne koristi. Npr. ako bazen ugradite u kući za odmor, nema potrebe da temperatura vode cijele godine bude 30°C. Temperaturu podesite na 15°C dok vas nema, a zatim preko aplikacije podesite željenu temperaturu nekoliko dana prije dolaska na odmor. Bazen vas čeka spreman za korištenje, a i vi ste uštedili velik dio nepotrebnih troškova grijanja vode.

JEDINSTVENA USLUGA U HRVATSKOJ

home_hotel2_stars

Isprobajte naše bazene prije odluke!
Posjetite nas u izložbenom salonu pokraj Zagreba i isprobajte Vaš budući bazen prije kupovine, bez obaveza.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

DOGOVORITE TERMIN POSJETE NAŠEM SHOWROOMU